Fülesbagoly

HERSELF: koncertek Ónodi Eszterékkel és önállóan, majd jön a lemez

2022. október 13. - Bagolyhír

Meglehetősen sűrű volt a HERSELF közelmúltja és következő pár hónapja is az lesz. Koncertek sora jön, részben Ónodi Eszterék társaságában, majd év végén megjelenik az első nagylemezük.

herself_1.jpg

Lényegében testközelből néztük végig a HERSELF fejlődését, akik több alkalommal is megmérettették magukat Fülesbagoly Tehetségkutatókon, mígnem az idei, martonvásári versenyünket egy rendkívül erős mezőnyben meg is nyerték. Az indiepop zenekar ezzel bejutott az Öröm a Zene nagydöntőbe is. Időközben koncertet adtak a Petőfi Akusztikban, ahol Bodor Áron, az Esti Kornél énekes-billentyűse volt a vendégük.

Idén jelen állás szerint négy fellépés vár rájuk. Október 22-én Szolnokon, december 9-én Mezőkövesden játszanak az Ónodi Eszter & the Open Pub előtt. Lesz két önálló bulijuk is, az első október 26-án Budapesten, a Manyiban, majd október 30-án Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben. A zenekar első nagylemeze év végén jelenik meg, kizárólag magyar nyelvű dalokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5417953260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása