Fülesbagoly

Adománygyűjtéssel egybekötött koncertet ad a Ladánybene 27

2022. október 12. - Bagolyhír

A népszerű reggae csapat, az LB27 a Songs of Freedom című esten feleleveníti tizenöt évvel ezelőtt megjelent lemeze, a Babylon Cirkusz fontosabb dalait, illetve pályájuk aktuális üzenettel bíró szerzeményeit. Az eseményre a Fedél Nélkül Alapítvánnyal együttműködve a közelgő tél elviseléséhez nélkülözhetetlen eszközöket várnak.

lb27_2.jpg

"Szeretnénk az utcákon, parkokban, aluljárókban élő embertársainkon segíteni, hogy a tél hidege ellen védettebbek legyenek. A Fedél Nélkül Alapítvány munkatársaival együttműködve arra kérünk mindenkit, hogy a feleslegessé vált meleg cipőket, hálózsákokat, pokrócokat, kabátokat és hátizsákokat hozzák el október 23-án az Akvárium Klubba" - idézte a kommüniké Bodnár Tibort, az LB27 vezetőjét.
Az 1985-ben alakult LB27 a mai napig aktív, időről időre megújul és új ötletekkel, lemezekkel jelentkezik.
"Az elmúlt években nehezebb időket élünk, most még nagyobb szükség van a reggae muzsika pozitív üzenetére" - fogalmaz a zenekar.
Az Akvárium Klubban a zenekar vendége Gregorio Alto ütőhangszeres, valamint a frontember Sóti Juli által vezetett szabadkai Sin Seekas zenekar lesz, amely számos közös turnén szerepelt korábban az LB27-tel. Az október 23-i koncerten közös dalok is elhangzanak, köztük a Víz, kaja, levegő és a Valakiért. Az esemény támogatója az NKA Hangfoglaló Program. (MTI / Fotó: Magócsi Ildi)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5717952728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása