Fülesbagoly

Keverési versenyt hirdettek Lóciék új dalára, mutatjuk a nyertes verziót

2022. szeptember 19. - Bagolyhír

mixit! címmel hangkeverési versenyt hirdetett a a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum. A felhívásra több mint ötven 18-23 év közötti fiatal jelentkezett, és az volt a feladatuk, hogy a Lóci játszik friss dalát, a Megyek, veszeket megkeverjék. A szervezők most hirdettek eredményt.

loci_uj.jpg

A megkevert, masterelt, késznek érzett műveket a Horváth Gergely (Petőfi Média Group tartalomfejlesztési igazgatója), Rozgonyi Péter (hangmérnök, zenei producer, a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum stúdiótechnika tanára), Csorba Lóci (a Lóci játszik zenekar frontembere), Temesi Bertalan (Artisjus és Fonogram díjas basszusgitáros, zenei producer), valamint Lombos Márton (énekes, dalszövegíró, producer) zsűrizte. A nyertes Bornemissza Lőrinc lett, így az ő munkálatainak eredményeként jelenik meg most a Lóci Játszik életigenlő, Budapestből építkező „Megyek veszek” című száma, amelyhez Szombath Máté rendező, Bacskai Miklós vágó segítségével forgott studio session klip.
„Szuper kísérlet volt ez a verseny, amivel valami olyan dologra hívtuk fel a figyelmet, amire más tehetségkutatókban nem szokás. Megszoktuk, hogy az ilyen versenyeken a színpadon állók kapják a reflektorfényt, pedig fontos tudni azokról az emberekről is, akik a színpad mellett, mögött vannak. Akiken múlik például egy zenekar megszólalása. ”- kezdte Csorba Lóci. „Ezzel a keverési versennyel ismét bebizonyosodott, hogy a hangmérnökök nem csupán technikusok, ők is olyan fontos művészek, mint például a gitárosok. Mi színpadon állók ezt pontosan tudjuk. Lőrinc iszonyatosan jó munkát végzett, a végeredmény egyszerre tartalmazza az ő meglátásait és a mi világunkat. Sikerült összehangolnunk a szakmai szempontjainkat.” – tette hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr317934976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása