Fülesbagoly

Megszűnik a Music Channel és a H!T Music Channel

2022. augusztus 24. - Bagolyhír

Augusztus 31-én sugároz utoljára a Music Channel és a H!T Music Channel. A két zenetévé azután szűnik meg, hogy fenntartójukat, a DIGI-t a 4iG Nyrt felvásárolta. A stáb a hivatalos Facebook-oldalon egy hosszú posztban búcsúzik a nézőktől, melyben azt írják, hogy "törekedni fogunk rá, hogy a Music Channel és a H!T Music Channel brandet továbbgondolva, más felületeken, megújulva térjünk vissza minél hamarabb."

mcloggo.png

A búcsúlevél alább olvasható:

Kedves Nézőink, Követőink, Barátaink,
Sokan már biztosan hallottatok a közelmúltbeli eseményekről, változásokról, amely a Music Channel és a H!T Music Channel televíziós- és online műsorsugárzását is nagy mértékben befolyásolta.
Sokáig bizonytalan volt a csatorna jövője, így nem is szerettünk volna találgatásokba bonyolódni, táptalajt adni az esetleges pletykáknak.
Most viszont elérkezett az idő, hogy veletek is megosszuk a biztos és szomorú hírt: 2022.08.31-e után a Music Channel és a H!T Music Channel megszűnik.
Műsoraink és a videóklipek 2022.08.31. 24.00-ig folyamatosan műsorra kerülnek. Azután pedig néma csend.
A Music Channel és a H!T Music Channel a könnyűzene kiemelt képviselői voltak itthon az elmúlt 12 évben. A csatornák stábja nap mint nap azért dolgozott, hogy mindenki otthonába eljuttasuk a legfrissebb zenei újdonságokat, stílusbeli határokon átívelve. A magyar könnyűzene pedig különösen a szívünk csücske volt. Számos fiatal, azóta már befutott előadó első szárnypróbálgatásait a Music Channelen kezdte, de az ismert, régi motorosok is örömmel álltak kameráink elé. Az elmúlt 12 évben megannyi klippremier, koncertfelvétel és élő adás, fesztiválbejelentkezések, riportok, toplisták pörögtek a Music Channelen, míg a H!T Music Channelen szüntelenül szólt a zene, hol tematikus listákba szedve, hol évtizedeket felölelve, hol pedig különleges live session előadásokat közvetítve. Az előadóktól, a szakma képviselőitől és a közönségtől is pozitív visszajelzéseket kaptunk.
Szeptember 1-től viszont nem várjuk már a Pop Cityt, nem izgulunk, kié az első hely a TOP21-ben és tudjuk: senki sem hív fel minket izgatottan, hogy nálunk premiereztetné legújabb klipjét.
A Music Channel és a H!T Music Channel egyedüli képviselőkként küzdött a nívós magyar és külföldi előadók bemutatásáért. Célunk volt, hogy a fiatalabb és idősebb korosztály is megismerje az igényes zenét. A Music Channel volt az egyetlen olyan magyar zenecsatorna, akinél a mainstream és az underground előadók is megtalálták a helyüket. A H!T Music Channel pedig egyedülálló nonstop zenei kínálatával a klasszikus könnyűzenei trendeket élesztette újjá.
Milyen érzések vannak most bennünk, a Music Channel és a H!T Music Channel stábjában? Szomorúság. Csalódottság. De izgalom, eltökéltség és remény is, hiszen tudjuk, zene nélkül nincs élet, ezért törekedni fogunk rá, hogy a Music Channel és a H!T Music Channel brandet továbbgondolva, más felületeken, megújulva térjünk vissza minél hamarabb.
Facebook és Instagram oldalaink nem szűnnek meg, Youtube csatornánkon pedig valamennyi interjúnkat, néhány koncertfelvételt és több műsort is visszanézhettek, és böngésszétek weboldalainkat is.
Köszönjük, hogy minket néztetek. A zene legyen veletek!
Music Channel és H!T Music Channel csapata.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2817915281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása