Fülesbagoly

Családját támogatják a Szappanos György-emlékkoncert bevételével

2022. augusztus 24. - Bagolyhír

Kiváló muzsikusok, köztük Tátrai Tibor, Karácsony János és Jamie Winchester is fellép szeptember 8-án az A38 Hajón Szappanos György emlékére szervezett koncerten. Az est bevételével a basszusgitáros pedagógus özvegyét valamint látási és mozgási problémákkal küzdő nyugdíjas édesanyját támogatják.

szapi_uj.jpg

2021 június 5-én hunyt el Szappanos György basszusgitáros, a mai magyar basszusgitározás kiemelkedő egyénisége, tanára, mentora, példaképe, a Boom Boom, a Háború, a Full Playback, az FSCO és számtalan egyéb formáció oszlopos tagja, családtagjain kívül hátrahagyva gyászoló barátok, zenészkollégák és tanítványok seregét.
Özvegye pedagógus, idős édesanyja látási és mozgási problémákkal küzdő nyugdíjas, akik segítségére sietve a barátok adták össze a méltó búcsú megtartásához szükséges pénzösszeget.
"Most emlékkoncertre hívunk mindenkit, aki szívesen hozzájárul Szapi hátrahagyott özvegyének, édesanyjának támogatásához és szeretne – velünk, az egész estés koncert szervezőivel együtt – örök emléket állítani egy nagyszerű művésznek, barátnak, tanárnak, aki nélkül mindannyiunk számára nehezebb az élet itt, a „tanuló bolygón” - olvasható a Facebook-eseményben.
A blues-tól a jazz-ig, a funk-tól a world music-ig, Szapi egész pályáját felölelő nagyszabású koncertet hallhat a közönség. Ikonikus zenekarok dalai, (Háború, Boom Boom, vagy a Full Playback) és Szapi kedvenc dalai szólalnak meg a nem mindennapi összeállítású, erre az alkalomra összeállt formációk tolmácsolásában.

szapi_event.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9817915505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása