Fülesbagoly

Öt éve kezdték írni, most jött ki a Subscribe új dala

2022. augusztus 16. - Bagolyhír

Relentless címmel új Subscribe-dal jött ki, amihez egy visual-anyagot is készítettek a YouTube-ra. Mutatjuk.

subscribe_2019_fekvo.jpg

A zenét Horváth Attila, Csongor Bálint és Anga-Kis Miklós, a szöveget Csongor Bálint szerezte.
- Mikor 2015-ben leállt a zenekarunk nagyon rosszul érintett, sokáig nem is fogtam hangszert a kezembe - posztolta a Facebookon a banda egyik gitárosa, Horváth Attila. - Két év kellett, hogy újra leüljek a gitárommal a gépem elé, és alkotni akarjak valamit. Ennek a dalnak az alaptémái voltak az első ötletek, amiket felvettem. (Ezért lett 2 years a dal munkacíme) Mondjuk akkor nem gondoltam, hogy még 5 év kell, hogy végre végső formát öltsön és megjelenjen ez a dal. Nagyon jó érzés mikor egy ilyen hosszú alkotási folyamat végére pont kerül. Nagyon köszi mindenkinek aki hozzájárult a végeredményhez.

A dal először augusztus 27-én hallható a zenekar Budapest Parkos koncertjén, ahol külön hangsúlyt fektetnek a jubiláló, bakeliten újra megjelenő Bookmarks lemezükre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr817909427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása