Fülesbagoly

Fesztivált szervez és énekfürdőket tart Szeder-Szabó Krisztina

2022. augusztus 12. - Bagolyhír

Számos kíséróprogrammal egészül ki a martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató szeptember 10-én, ennek köszönhetően Szeder másfél órás koncertet ad zenekarával a döntőt követően. Az énekesnő a fellépései mellett énekfürdőket tart és fesztivált szervez.

szeder_fb.jpg

A zenekari felállás megváltozott az elmúlt években, a hangszerelés is új színekkel bővült, és ebben a felállásban koncerteznek Martonvásáron: Szeder-Szabó Krisztina - ének, gitár, szinti, Bodacz Péter - gitár, mandolin, steel gitár, Kristóf Martin - gitár, vokál, Hegyi Zoli - basszusgitár, nagybőgő és szintibasszus illetve Mózes Zoltán - dob, vokál. Mint megtudtuk Krisztinától, a zenekar épp egy kreatív fázisban van, új dalok vannak születőben ezzel az új hangszereléssel.
- Február óta énekhangfürdőket is tartok limitált számú közönségnek. Ez egy zenés relaxációs folyamat, egy belső utazás, amit mindenkinek személyre szabott énekhangokkal és dobokkal kísérek végig - mondta el Krisztina.- Mindemellett pedig egy fesztivált szervezek épp KözösÉg néven, ami Dobogókőn lesz megtartva szeptember 3-án és 4-én. Ez a tudatosságra törekvő embereket egy támogató közösségbe invitáló program, ahol workshopokon, beszélgetéseken, koncerteken, hangfürdőkön és egyéni kezeléseken lehet részt venni.
Szeder koncertje Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ szabadtéri színpadán lesz szeptember 10-én 20 órától. A belépés ingyenes. További részletek az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6917906141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása