Fülesbagoly

Itt a Tibi and the Otters második animációs videója

2022. augusztus 04. - Bagolyhír

Videó-sorozatának második darabjával jött ki a Tibi and the Otters, az animáció az In My Head c. dalukhoz készült. A jazz-es, funky-s, humorral átitatott minőségi zenéjükkel nemrégiben szembesültünk, amikor bejutottak a júliusi Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe.

dsc_1547.jpg

- Ez egy jazz-es, 2-4-es groove-os nóta, vonósokkal és fúvósokkal fűszerezve - tudtuk meg a zenekar frontemberétől, Vesselényi Tibitől (nyitóképünkön). - A trombitaszólót Tűzkő Salamon, az idei Müpa Év Fiatal Jazz zenésze különdíjasa fújta..
Ez a videó már a második darabja a sorozatnak, és már dolgoznak is a következő epizódon, ami egy vidám indie dal lesz a világvégéről. Az együttes legközelebb augusztus 12-én koncertezik Budapesten, a MANYI-ban. További infók az eseményben.

Fotó: Andrási Ingrid

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4717900005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása