Fülesbagoly

Sztárok babysittere volt a Művészetek Völgye igazgatója

2022. július 31. - Bagolyhír

Példátlan karriert futott be a magyar fesztiválpiacon Oszkó-Jakab Natália, aki az Örvényeshegy Piknik, a Kerekdomb Fesztivál és a Művészetek Völgye igazgatója. Natália új podcast-sorozatunk, a Stage, Darling! első részében mesél munkájáról, annak szépségeiről és nehézségeiről.

unnamed_9.jpg

A közvélekedés szerint a zenei szakma egy férfias szakma. A zeneipar bármely területén is dolgozzon valaki, sok esetben kemény munkával, éjszakázással jár, és nehéz összeegyeztetni a családi élettel. Emiatt a zeneiparban férfiak dolgoznak. De vannak kivételek! A Stage Darling! podcast-sorozatban a zenei területről - legyen az énekes, fesztiválszervező, fénytechnikus - tíz nőt mutatunk be egy-egy mélyinterjúval , munkájának szépségeiről, nehézségeiről beszélgetünk velük.
Első részünk vendége Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye Fesztiváligazgatója. Natália édesanyja orosz, édesapja magyar, és éveken keresztül járt egy ukrajnai általános iskolába. Kulturális diplomáciát tanult, és a ranglétrát fokozatosan megjárva lett a Művészetek Völgye igazgatója. A beszélgetésből többek közt kiderül, hogy 2013-ban veszteséges lett a fesztivál, eztán vette át a vezetését. Munkájának megvan a szépsége és az árnyoldala is, előbbibe tartozik, amikor sikerült megvalósítania egy új helyszínt, de fejtörést okozott, amikor egy szponzor az utolsó utáni pillanatban visszalépett. Natália korábban sztárok babysittere volt a Szigeten és a Wagner Fesztiválokon
A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs, a podcast-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.

>

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4317894879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása