Fülesbagoly

Lemondta a fezenes koncertjék Deák Bill Gyula a kánikula miatt

2022. július 27. - Bagolyhír

Deák Bill Gyula pénteken 16:30-kor játszott volna a FEZEN Fesztivál Fehérvár Nagyszínpadán, ám a Facebookra posztolt nyilatkozata szerint a hőség miatt lemondta a koncertet. Helyette a Kalapács zenekar játszik.

bill.jpg

Deák Bill Gyula ezt posztolta:

Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy ilyen hírt kell hoznom, de a pénteki FEZEN koncert a nagy meleg miatt elmarad, lemondtam.Nem vagyok beteg, aggodalomra nincs ok! Viszont még sokszor szeretnék veletek bulizni, emiatt vigyáznom kell magamra és a 37°-os kánikulában a színpadon állni nem a legegészségesebb.
Köszönöm mindenki megértését , én is nagyon vártam ezt a fesztivált. Szeretlek Benneteket és továbbra is szeretettel várok minden blues rajongót az év összes többi koncertjén! Puszi mindenkinek, Deák Bill Gyula

A FEZEN kedden kezdődött, és szombat éjszakai programokkal zárul. Fellép többek közt a Mercyful Fate, a Meshuggah, az Epica és a Nightwid. A teljes program ITT található.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3917892329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása