Fülesbagoly

Ezeket a koncerteket ajánljuk a Campus Fesztiválon

2022. július 19. - Bagolyhír

Holnap indul Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvénye, a Campus Fesztivál. Végigfutottunk a programon, és ajánlunk pár remeknek ígérkező koncertet.

paso_campus.jpg

Rögtön első napon, július 20-án az OTP Bank - Petőfi Rádió Fénytorony Pódiumon indítja a programot a Herself. A budapesti elektro/poprock együttes a tavalyi debreceni, Fülesbagoly Tehetségkutatón nyerte a fellépési lehetőséget. Nem jár rosszul, aki első nap leragad ennél a helyszínnél, mert a Herselfet a Ricsárdgír, a Pál Utcai Fiúk majd a Supernem követi.
Július 21-én, csütörtökön a Metal-Sheet Nagyszínpadon két hazai rockóriás, a Road és a Tankcsapda muzsikál. Érdemes lecövekelni a Nádudvari Gasztoszínpadnál, itt ugyanis 21:30-tól három zenei csemege követi egymást, sorrendben Subtones, Erik Sumo Band és Pannonia Allstars Ska Orchestra.
Ha pénteken csak a Welding Nagyszínpad működne, már akkor is jól szórakoznánk, ugyanis a Konyha - Ivan and the Parazol - Carson Coma - Belga négyes uralja a deszkákat. Az OTP-Petőfi helyszíne is jól indul aznap, a The Pontiac után a Heavy Brains csap a húrok közé. A Rock-Metal Színpad is erős programot ígér, itt például az Ektomorf és a Subscribe zárja a napot. Nem említettük még, de lesz a fesztiválon Hangfoglaló Színpad is csupa izgalmas, friss magyar zenével. Pénteken erősen ajánlott a Gidnim Rém és az Antares bulija.
Szombatra, azaz a zárónapra maradt a fesztivál legnagyobb dobása, ugyanis a Welding Nagyszínpad utolsó fellépője az angol viccpunk trió, azaz a The Toy Dolls lesz. Ezen a napon leshető meg a Mörk és a Depresszió is.
További részletek a programtáblában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2217886275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása