Fülesbagoly

Lovasi András és Papp Szabi is fellép Boriék szülinapi koncertjén

2022. július 15. - Bagolyhír

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli egy koncerttel július 28-án a Budapest Parkban a Péterfy Bori & Love Band. Az estnek több vendége is lesz.

boriek.jpg

Péterfy Bori a magyar kulturális közeg egyik megkerülhetetlen, karizmatikus egyénisége. A színésznőként is aktív énekesnő koncertjei igazi rock & roll performanszok, ahol a féktelen energia, a kissé excentrikus előadásmód keveredik a mély, mégis könnyen énekelhető, sokak számára ismert slágerekkel. A Péterfy Bori & Love Band ráadásul fennállásának 15. évfordulóját ünnepli egy eszeveszett koncerttel, és július 28-án idén egyetlen alkalommal táncoltatják meg a Park közönségét. A koncerten közreműködik Bodor Áron, Papp Szabi, Tariska Szabolcs, Lovasi András és Saiid. A bemelegítésért az Abigél felel. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4917883901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása