Fülesbagoly

Kész a FEZEN fesztivál programja

2022. július 05. - Bagolyhír

Megvan a FEZEN fesztivál teljes programja. Az idén 25 éves rendezvény jópár zenei csemegét tartogat a látogatóknak. A számunkra legérdekesebbeket mutatjuk.

night.jpg

A székesfehérvári fesztivál lényegében már július 26-án elkezdődik egy kvázi nulladik nappal, két színpad programjával. Ezen a napon a Hősök lesz a legnagyobb név.
Másnap aztán beröffen rendesen a fesztivál, hat zenei helyszínen. A Fezen Klub Csarnok programjában ott lesz a Continoom, akik a tavalyi, martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató megnyerésével kapták a fellépési lehetőséget. A nap nagyágyúja egyértelműen a svéd metal banda, a Meshuggah lesz.

Csütörtökön többek közt a Subscribe koncertjét ajánljuk, akik manapság nem kényeztetik el túl sok bulival a rajongókat. Őket követi rögtön a dán heavy metal alapcsapata, a Mercyful Fate. Kuriózumnak számít a The Grenma koncertje is, a budapesti punk trió 9 év után jött ki új dallal.

Pénteken a Port.hu Színpad nyújtja a legtöbb izgalmat, melynek programját meglepő módon a Téglás Zolit nélkülöző Ignite nyitja. Őket követi a FISH!, az Elefán és a Carson Coma. Giorgioékkal egyidőben holland szimfonikus metal együttes, az Epica koncertezik a Fehérvár Nagyszínpadon.
A zárónapon lesz a legtöbb súlyos zene, ekkor lép fel a hard core egyik alapcsapata, az amerikai Cro-Mags, a Harman Nagyszínpad programja meg úgy néz ki, hogy Down For Whatever, Depresszió, ROAD, Nightwish.

A teljes program ITT megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr317875503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása