Fülesbagoly

Titkos koncertről adott ki videót az Antares

2022. június 14. - Bagolyhír

A zenekar február elején, zárt körben rögzített stúdiókoncertet. Az első sorban külföldi szervezőknek készült anyag első dalát mától mind megnézhetjük. A Bikai Sándor által rendezett felvétel a Sounday stúdióban készült, Nóniusz Gábor kezei alatt.

dsc_3225.jpg

“Már az első lemez megjelenése utáni időszakban tervbe vettük, hogy legyen egy olyan felvételünk is ami teljesen élő és jobban visszaadja a zenekar igazi megszólalását. Vastag Gábor 'Vastinál' a Sounday stúdióban vettük fel az anyagot, ami egy külön öröm és kuriózum volt mindannyiunknak. A helyszín adottságaihoz igazítottuk a meghívottak számát. Egy nagyon kellemes este volt, és ennek a megjelenését mindenféle előzőleges reklámozás nélkül szerettük volna a közönség elé tárni.
Magát a forgatási napot viszont igen komoly tervezés és munka előzte meg, hogy a végeredmény ilyen legyen. A stábot Bikali Sanyi vezette akivel már ismerjük egymást illetve minimálisan már dolgoztunk együtt és nem is képzeltünk el mást erre. Minden résztvevő nagyon sokat és nagyon jó módon tett hozzá a dologhoz, amiért őszintén hálásak vagyunk. Nóniusz Gábor volt az aki a projectet osszefogta a helyszínbejárástól egészen a többkörös, végső vágásig. Ilyen társasággal dolgozni ajándék, frankón!! “ - mesélte Pap ‘Page’ Dávid a Fülesbagoly blognak.
A live sessiont stratégiailag azért vettük fel, hogy a külföldi partnereink számára összeállítsunk egy olyan zenei csomagot, amelynek bármely 10 másodperce meggyőzheti a booking ügynökségeket és a fesziválok promótereit, hogy igen, nekünk kell az ANTARES. Arra kértem a szakmai stábot, hogy zenei és vizuális minőségében olyan anyagot hozzanak létre, amely a zenekart azonnal co-headliner pozícióba helyezheti el a kis és közepes méretű fesztiválok line-up-jában. Addig, amíg ez az anyag nem készült el, senkit nem kecsegtetettem azzal, hogy majd egyszer jön valami jó. Az első megkereséssel szerettem volna berúgni a kertkaput, hogy ez az ANTARES. - fűzte hozzá Kovács Gábor ‘Kojak’, a zenekar exporttal foglalkozó managere.
A csapat a következő egy hónapon keresztül minden héten megoszt egy-egy újabb dalt a koncertből, ami miatt érdemes a csatornáikat figyelni.

Fotó:Andrási Ingrid

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9417856963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása