Fülesbagoly

Lelki segítséget nyújtanak zeneipari dolgozóknak

2022. május 22. - Bagolyhír

A 2021-es Music Hungary Konferencián elhangzott „Szépen lassan mindenünk leépül?” című panelbeszélgetést követően a WMMD úgy döntött, hogy a konferencián közreműködő és további segítő szakemberekkel Music Mentál néven elindít egy kezdeményezést. Ennek értelmében a zeneipari szereplők és a segítő szakma résztvevői közt létrehoznak egy saját online felületet, ahol bármilyen lelki-mentális jellegű problémáikkal megkereshetik az érdeklődők a nekik megfelelő segítőt.

shutterstock_491227018-2.jpg

A Music Mentál projekt négy segítő szakemberrel vág neki a feladatnak:
Bajzáth Sándor - felépülő függő, szociális munkás, addiktológiai konzultáns, gyászcsoport vezető.
Bérczes Ádám - a CLS Music és Egység Média kiadók tulajdonosa, segítő szakember, fülakupunktúrás addiktológus, természetgyógyász, életmódtanácsadó.
Dudás Gabriella - család- és párterapeuta, mentálhigiénés segítő szakember, személyközpontú tanácsadó, autogén tréner, coach, óraadó egyetemi tanár, 5 gyermek édesanyja.
Füstös Kiberov - szociális munkás, személyközpontú tanácsadó, felépülési coach, mediátor és családkonzulens jelölt.
Jelentkezni ITT lehet az online eseményekre. Időpont: 2022. május 31. 20:00 – 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3717837257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása