Fülesbagoly

Feltámadt a Kettőnégy, egy fesztivállal indítanak a Parkban

2022. április 20. - Bagolyhír

Messze megelőzte a korát a kétezres évek második felében a Kettőnégy csapata, akik a legőrültebb zenei tematikájú videókat gyártották a YouTube-ra. A két riporter, Csongor Bálint és Szujó Dani hol egy fesztiválon, hol egy klubban, hol pedig egy díjátadón bukkant fel, és ha már így történt, biztosan elszabadult a téboly. Később csináltak Gumizsiráf-díjkiosztókat a tőlük megszokott szellemben, meg Halloween partikat is, de már egy ideje csend honolt a házuk táján. Egészen mostanáig.

kettonegy_1.jpg

Augusztus 20-án ugyanis Kettőnégy Fesztivál lesz a Budapest Parkban, ahol olyan remekbeszabott zenekarok játszanak majd, mint a FISH!, a Grenma, az Insane, a The Idoru, a Petőfi és a Satelles. A Kettőnégy feltámasztásáról Szujó Danit kérdeztük.

Miért és hogyan jött létre a Kettőnégy Fesztivál?
- Régóta dédelgetett álmunk volt, hogy egyszer létrejöjjön egy Kettőnégy Fesztivál, ami nem csak annyiból áll, hogy zenekarok egymás után lejátsszák koncertjeiket, majd mindenki távozik. A koncertek közötti átszerelési időkre fog stábunk külön felkészülni, hogy a közönség szórakoztatása egy pillanatra se szűnjön meg. A Budapest Parknak is voltak hasonló elképzelései és témába vágó zenekarai, így a két dolog találkozott és létrejött ez a fesztivál. Rengeteg aktivitással készülünk, érdemes lesz figyelni a Kettőnégy Facebook-oldalát, a fesztivált megelőzően is, lesznek itt olyan infók, feladatok, amik majd augusztus 20-án nyernek értelmet! 
 
Ez azt is jelenti, hogy újraindul az őrület a YouTube-csatornátokon?
- Rengeteg ötlet és formátum van a fejünkben, legutóbb a pandémia húzta keresztül számításainkat, de ha minden jól megy, új megjelenésekkel is találkozhatnak majd a nézők. Egyelőre a fesztiválra koncentrálunk, ennek kapcsán is fogunk videókkal jelentkezni.
  
Vannak egyéb tervek?
- Szeretnénk újra megtartani a Gumizsiráf-díjátadót is, természetesen valami beöltözős bulival összekötve. Emellett reméljük, hogy új formátumötleteinket is hamarosan meg tudjuk valósítani. Bízunk benne, hogy a Kettőnégy Fesztivál is jól sikerül és ennek is lesz folytatása a Parkban. 

A bulira való ráhangolódásképpen alább leközlünk egy fotót az egyik Halloween-partikjukról, illetve egy minden igényt kielégítő Bloodhound Gang-interjút.

kettonegy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6317812397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása