Fülesbagoly

Idén is átadják a WMMD Digitális Zenei Díjakat

2022. március 30. - Bagolyhír

Idén tavasszal immár második alkalommal adják át a WMMD Digitális Zenei Díjakat. A WMMusicDistribution Kft. által alapított elismerésben azok a hazai produkciók részesülnek, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el az elmúlt évben a zenei streaming területén.

wmmd_logo.png

A több mint ezer partner közül idén is objektív szempontok szerint választják ki a díjazott produkciókat - kivéve egyet, "Az év partnere" díj nyertesét. Ezt a díjat ezúttal is annak szánják, aki az elmúlt évben a legaktívabban alkalmazta az ajánlott eszközöket, és a leginkább próbálta kiaknázni a digitális szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Így 2022-ben is 4+1 kategóriában adnak át díjakat, melyek közül négyben mérhető, a "közönség" visszajelzésein alapuló adatok alapján hirdetnek nyertest, az utolsó kategóriában pedig az év partnerének járó különdíj talál majd gazdára.

Kategóriák:
A legsikeresebb dal
A legsikeresebb előadó - Spotify
A legsikeresebb előadó - YouTube
A legtöbb Spotify Canvas megtekintés
Különdíj - Az év partnere

A nyertesek névsorára 2022. április 13-án derül fény. A tavalyi díjazottakról ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8317793219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása