Fülesbagoly

Jók a csajok, menő az autó, de ne vedd komolyan!

2022. március 17. - Bagolyhír

Ben T Kadar új dallal jelentkezik: folytatva a tavalyi kislemezzel elindított lofi vonatot, most egy új nyersebb hangvételű számot adott ki ’Ain’t No Cold Night’ címmel. A track a novemberre tervezett album második single megjelenése. Ez azt jelenti, hogy idén is gyakran hallhatunk új Ben T Kadar számokat, nem is keveset.

bent.jpg

- Az ’Ain’t No Cold Night’ egy karikatúra a nárcisztikus és becsvágyó emberről, az alapján, amit én tapasztaltam legalábbis - mondta el a Fülesbagoly blognak Kádár-Szabó Bence a.k.a. Ben T Kadar. - Vicces, mert a dalban leírtak szinte mindegyik ’’jó csajos, menő autós’’ rapszövegben benne vannak, csak ez nincs komolyan véve. Szóval remélem senki nem jön oda hozzám, hogy mikor lett ekkora arcom. Meg akartam őrizni azt a nyers hangzást, ami a tavalyi, kicsit poposabb Queen Size Bed EP-vel született. Remélhetőleg ez is sokaknak elnyeri majd a tetszését.

Aki élőben is meg akarja hallgatni az új dalokat, az most meg is teheti, mert Ben, live act formációjával, a Paperdeer-rel együtt fellépnek a budapesti Gödör klub színpadán március 25-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2117770068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása