Fülesbagoly

Közös koncertet ad a Belmondo és a Nyers, Csuja Imre is beszáll

2022. március 07. - Bagolyhír

Különleges koncertre kerül sor a közel 700 főt befogadó Akvárium KisHallban, ahol Czutor Zoltán zenekarai, barátai köré szerveződik minden.

belmondo_2.jpg

Czutor Zoltán azon hazai zenészek közé tartozik, akikben már egészen fiatalon megszületett az örök szerelem a zene iránt. Ennek egyik bizonyítéka, hogy mindössze 14 éves volt, amikor megalapította a funky rock Nyers zenekart, amely egészen 2005-ig volt aktív. A produkció azóta ugyan nem hoz ki új dalokat, időről-időre azért adnak egy „emlékeztető, élőzenés szurit” a közönségüknek.

Aki a Nyers munkásságát nem követte figyelemmel, egy dalt biztosan ismer Zoli előadásában, ami a 2005-ben alapított „beatmetál” Belmondo égisze alatt született, szívbemarkolóan szerelmes, immáron több mint 10 éves „Mikor?” A formáció nemrégiben rukkolt elő új klipjével, a kimaradást, a szórakozást, a hajnalokat leíró, frissítő, újszerű hangzással rendelkező, gördülékeny „Általában”-nal.

Hogy mitől lesz kivételes ez az este? Attól, hogy 3 év szünet után az Akvárium Kishallban színpadra áll a Nyers eredeti felállása (Volent Zsolt – dob, Miklós Tibor – basszusgitár), továbbá Zoli másik főzenekara, a Belmondo is eljátszik néhány dalt. Csatlakozik Zoliékhoz Csuja Imre szímművész, valamint Janklovics Péter humorista, színész is. Amíg Csuja Imre verselve ad elő Zoli dalszövegeiből, sőt még egy dalt is elénekel, addig Janklovics egy hosszabb medley szólistájaként bizonyít.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2817774736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása