Fülesbagoly

Subtones: új lemez, magyar dalok és zenélés A Dalban

2022. február 01. - Bagolyhír

Pörögnek rendesen az események a Subtones körül. Kijöttek két magyar nyelvű dal koncertfelvételével, készül a második lemezük, szombaton meg A Dalban muzsikálnak.

subtones_2022.jpg

- Új lemezzel készülünk, magyar nyelvű dalokkal, nyár elejére várható - mondta el a Fülesbagoly blognak a zenekar trombitása és egyben vezetője, Subicz Gábor. - Ebből egy kis ízelítő a Vaklárma, és az A Dalban is szereplő Nem segít más című számunk  Utóbbinak Szepesi Mátyás írta a szövegét, akivel aktívan dolgozunk együtt a Konyha mellett most már a Subtones dalain is. A Vaklárma szövegét Jónás Vera írta, de ennél a dalnál már ott bábáskodott Závada Péter is, aki szintén csatlakozik a dalszerző brigádhoz.

A Subtones február 5-én, szombaton lesz látható A Dal második fordulójában. A zenekar következő koncertje március 10-én lesz Budapesten, az Opus Jazz Clubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2817052328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása