Fülesbagoly

Elmarad az Aerosmith európai turnéja, így a pesti koncert is

2022. január 31. - Bagolyhír

Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy a 2022. július 10-re a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith koncert – ahogyan a teljes európai aréna turné – lemondásra került adta hírül a szervező Live Nation.

aero_1.jpg

A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:
„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”
A szervezők továbbá ezt közölték: amennyiben belépőit online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásárolta, jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén kérjük jelentkezzenek a refund@funcode.hu email címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr117012582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.01.31. 19:14:06

Amúgy mennyibe lettek volna a különböző jegyek?
süti beállítások módosítása