Fülesbagoly

Debrecenbe költözik a Made in Pécs Fesztivál

2022. január 11. - Bagolyhír

Ha csak egy napra is, de Debrecenbe költözik a Made In Pécs Fesztivál. A rendezvénynek hét helyszíne lesz, és már lehet jelentkezniük a fellépőknek.

madein.png

A Made In Pécs Fesztivál már komoly múltra tekint vissza, elmúlt szombaton hetedik alkalommal rendezték meg. Ahogy a nevéből is kitűnik, e jeles eseményen pécsi zenekarok mutatkoznak be, és ebből mindig egy nagy buli kerekedik ki. Idén először Debrecenben is összehozzák a fesztivált, és értelemszerűen debreceni bandák mutatkozhatnak be március 26-án. Jelenleg tart a jelentkezés. A felhívást szerint az érdeklődő játszhat a zenekarával vagy egyénileg, népzenét vagy metalt, hangosan vagy halkan. Minden fellépő 20 perces műsoridővel készülhet. A koncertek hét helyszínen a belvárosban helyezkednek el. Jelentkezni ITT lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr416810184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása