Fülesbagoly

Hajdu Szabolcs filmrendező a lányával írt dalt

2021. december 30. - Bagolyhír

A 10 részes Privát Lemezjátszó podcast-sorozat utolsó vendége Hajdu Szabolcs filmrendező, színházi rendező, forgatókönyvíró, színész, többek közt az Ernelláék Farkaséknál és a Fehér tenyér alkotója. Ez az adás azért is különleges, mert Réti Nóri műsorvezető vendége egy saját dalt is bemutat.

hsz.jpg

Hajdu Szabolcs gyerekként a klasszikus zenével ismerkedett meg először, zongorázni is tanult  egy orosz tanárnőtől. Később autodidakta módon gitározni is megtanult, és bekerült a debreceni underground körforgásába, mi több, a Tomi Szomorú zenekarával rendszeresen koncertezett. A színészet miatt a zenélés később háttérbe szorult, de a zene szeretete megmaradt.
Koncertekre kevésbé jár, mert tömegiszonya van, de a Faith No More-t például látta. A Privát Lemezjátszó koncepciója szerint a podcast-ben számára öt kedves dalt mutat be. Annyi szpojlerezünk, hogy köztünk van egy saját szerzemény is, amit lányával, Lujzával, illetve annak barátjával, Szabó Nándival szerzett. Sőt, egy videó is készült hozzá, amit meg is mutatunk.

A Privát Lemezjátszó podcast-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8816798804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása