Fülesbagoly

Pataki Ági: szeretem a Sziget közönségét

2021. december 22. - Bagolyhír

Sztármodell, manöken, Balázs Béla-díjas filmproducer, a Fabulon reklámarcaként vált országosan ismertté. Pataki Ágit több munkája miatt is szoros kapcsolatba került a zenével: modellként évtizedeken át zenékre vonult a kifutókon, producerként pedig filmek, például az Üvegtigris soundtrack-jéért felelt. Hogy mi élete öt legmeghatározóbb dala, arról a Privát Lemezjátszó podcast-ben mesélt.

pataki-1024x743_fit_1280x10000.jpg

Első zenei felfedezése a 70-es évek táncházmozgalmában érte, több együttesben is táncolt. Egyszerre volt számára vonzó a tánc, a zene és a közösségi élmény. Felnőtt fejjel zongorázni tanult, hogy így vegye rá fiát a hangszeres tanulásra. A férjével szeret koncertekre járni, Zorán, Koncz Zsuzsa, Bródy János és Demjén Ferenc nagy kedvencei. Réti Nóri műsorvezetőnek azt is elmesélte, hogy ha nem is a kezdetektől, de ősidők óta kijár a Szigetre, ráadásul úgy, hogy mindig kint van a fesztivál összes napján a férjével. Mint fogalmazott, imádja, elkápráztatja a nagy választék. Porban, sárban, esőben gyalogolnak, és szereti a Sziget közönségét
De hogy mi Pataki Ági öt kedvenc dala, azt nem áruljuk el, hallgasd meg a podcastot! A felvétel létrejötte az NKA Hangfoglaló Program támogatásának köszönhető.

Nyitókép forrása: elle.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8516790798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása