Fülesbagoly

Szabó T. Anna szereti a népdalokat, a zsoltárokat, a jazzt és a metalt is

2021. december 10. - Bagolyhír

Elképesztő sokszínű Szabó T. Anna zenei ízlése. A költő ugyanúgy hallgat klasszikus és egyházi zenét, mint punkot, jazzt és metalt. Anno a szombathelyi Kodály Kórusban énekelt, sokat jelentenek számára a zsoltárok és a népdalok világa. Kedvenc zenéiről mesélt Réti Nóri műsorvezetőnek a Privát Lemezjátszó podcastban.

annanori.jpeg

A Privát Lemezjátszó podcast-sorozatban ismert emberek vallanak általuk kedvelt zenékről, és bemutatják életük öt legmeghatározóbb dalát. Réti Nóri negyedik vendége különösen csatlakozik a zenéhez, ugyanis dalszövegeket is ír.  Szabó T. Anna több korábbi vagy jelenleg kedvelt együttesét is megemlít a beszélgetés során. Szóba kerül többek közt a Black Sabbath, a Quimby, az Iron Maiden,, a Kaláka, Petti Smith, a Metallica, a Doors és Iggy Pop. Hallgassátok meg alább!

A podcast az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7116777906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása