Fülesbagoly

Új fellépőket jelentetett be a FEZEN és a Campus Fesztivál

2021. december 07. - Bagolyhír

Két nagy fesztivál is mára időzített bejelentést: a FEZEN arról számolt be, hogy Székesfehérvárra hozzá a Meshuggah-t, míg a Campus Fesztivál hazai fellépőkről adott hírt.

meshuggah_1.jpg

Igen súlyosnak ígérkezik a jövő évi FEZEN. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy 2022. július 27. és 30. között fellép Fehérváron a Mercyful Fate, a Death Angel, az Ignite és a Cro-Mags, de most a Meshuggah-t (nyitóképünkön) is bejelentették. A svéd extrém/progresszív metal alakulat éppen 35 éves lesz jövőre, de a lendületük cseppet sem csökkent. Idén stúdióba is vonultak, így minden esély megvan rá, hogy nem csak a régi kedvenceket, hanem új darabokat is meghallgathatunk tőlük július 27-én, szerdán Székesfehérváron.
A Campus Fesztivál korábban arról számolt be, hogy a holland sztárlemezlovas Tiësto, a különleges norvég popcsillag AURORA, az angol punkveterán The Toy Dolls és a holland funk-etnojazz csapat, a Jungle by Night is színpadra áll a Debrecenben 2022. július 20. és 24. között. Ezúttal több tucat magyar együttes fellépését hozták nyilvánosságra. Koncertezik többek közt a Carson Coma, a Prosectura, a The Grenma, a Leander Kills, a Lazarvs, Korda György és a Tankcsapda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4816776270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása