Fülesbagoly

Három dal videóját jelentette meg az Arrange Service

2021. november 28. - Bagolyhír

Három dal, a Soha, az A kalapom és a Mind azt mondják élő videójával jött ki egyszerre az Arrange Service. A miskolci-debreceni folkjazz zenekar ja Miskolci Tündérkertben forgatott. A videót a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében nyerték.

arrange.jpg

Az Arrange Service zenekar 2020 elején alakult Sitku Norbert trombitás-basszusgitáros ötlete és elképzelése alapján Miskolcon azzal a reménnyel, hogy új színfoltot vigyen a város zenei palettájába. Zenéjük meglehetősen összetett és komplex egységekből épül fel, hangzásviláguk egyik különlegessége pedig a vibrafon, mely egészen újszerű színeket hoz a pop/jazz/funk/folk stílusok határán mozgó együttesnek.  A népdalok világa különösen közel áll a csapathoz, ugyanis Tímár Levente, a zenekar énekese gyermekkorától kezdve a nagymamájától tanulta a népdalokat.
Az együttes idén a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatón nyert videókészítést Kocska Ádámtól, a felvételek mostanra készültek el.
- Már az első gondolataim között inkább live session volt, mint egy átlagos videóklip - nyilatkozta a Fülesbagoly blognak Kocska Ádám. -Vannak olyan zenei irányzatok, amelyek egyszerűen mindig jobban néznek ki élőben, őszintébbek, igazabbak, mint bárhogy máshogy. Ezért az Arrange Service-szel is ezen az úton haladtunk, a legfontosabb tényező egyébként a megfelelő helyszín megtalálása volt. Amivel voltak ugyan problémát, de sikerült jól megoldani. Miskolci Tündérkertben rögzítettük ezt a 3 számos kis koncertet. Dér Dávid (Antares) nagy segítségemre volt a hang rögzítésében és későbbi feldolgozásában. Molnár Dóra Mira a gyártási feladatokban segített rengeteget és Tóth-Máté Barnabással pedig az operatőri illetve rendezői feladatokra koncentráltunk. Egy napot vett igénybe az egész projekt és még 3 napot az anyagok feldolgozása.
És akkor íme a videó

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr616767256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása