Fülesbagoly

Simon Kornél nem szereti a koncerteket, mert túl hangosak

2021. november 19. - Bagolyhír

Zenei ízléséről vallott Simon Kornél színész a Privát Lemezjátszó podcastban. Kiderül, hogy minden nap hallgat zenét, a rock műfaja áll hozzá a legközelebb, és az utóbbi időben a Tool-ra erősen rácsavarodott.

simon_kornel.jpg

Simon Kornél a Privát Lemezjátszó podcastban vallott Réti Nóri műsorvezetőnek a zenehallgatási szokásairól, illetve a műsor koncepciója szerint bemutatott 5 olyan szerzeményt, ami nagyban befolyásolta az életét. A beszélgetésből kiderül, hogy Jethro Tull-fanatikus, a magyar együttesek közül a Kispál és a Borz hódította meg legelőször a szívét. Koncertre nem szeret járni, mert szerinte túl hangos, ettől függetlenül járt Black Sabbath és Dream Theater fellépésen is. Utóbbi nagy csalódás volt számára a rossz hangosítás miatt. A Toolt idén ismerte megy úgy, hogy Spotify-on rákeresett a progressive metal kifejezésre, és a Toolt is feldobta. Onnantól pedig rákattan Adam Jones gitárjátékára.
Az interjúból kiderül, hogy Kornél felesége, Gryllus Dorka egyáltalán nem bírja az elektromos gitárt, zenei ízlésüknek egyetlen közös keresztmetszete van, ez pedig a Queen.
További zenei hatásairól és 5 kedvenc daláról mesél még Kornél a podcastban.

A podcast az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr316757904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása