Fülesbagoly

Both Miklós lett a Hagyományok Háza főigazgatója

2021. november 03. - Bagolyhír

Both Miklós zeneszerző, előadóművész, néprajzkutató veszi át november 19-től a Hagyományok Háza vezetését; az új főigazgató kinevezése öt évre szól – jelentette be az intézmény keddi állománygyűlésén Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.

5867174bothmiklos.jpg

Both Miklós a kinevezését egy hagyományos főigazgatói pályáztatást követően kapta. Both Miklós köszönetet mondott, amiért az elmúlt időszakban részleteiben megismerhette az intézményt és annak minden munkatársát; közölte továbbá: sok átalakítást tervez, de az elődje által képviselt értékek szellemében. 
Both Miklós eddigi tevékenységét nehéz lenne 100 ezer karakter alatt megfogalmazni, mi imádtuk, imádjuk Napra nevű zenekarát, színt vitt A Dal zsűrizésébe, és ukrajnai népzenei kutatómunkájával sokak elismerését zsebelhette be. Ésatöbbi.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5116744658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radiofan 2021.11.04. 09:19:58

a megfelelő ember a megfelelő helyre. Jó munkát!
süti beállítások módosítása