Fülesbagoly

Dalfeldolgozás és vitaműsor is lesz a megújuló Petőfi TV-ben

2021. november 02. - Bagolyhír

Az M2 Petőfi TV négy új magazinműsorral és két élő programmal készül. Szerdától az alappillér továbbra is a zene marad, de kulturális és szórakoztató tartalmakkal egészül ki.

koltay_anna_mtva_zih_zsolt-12.jpg

Az MTVA közleménye szerint az Én vagyok Te című műsor ismert slágereket mutat be új köntösben: a zenészek egymás dalait dolgozzák fel, saját stílusukban. A nézőket Csapó Dóra és Csitári Gergely várja. A Magas és mélyben a magyar zenei élet kiválóságai osztják meg privát és szakmai gondolataikat és érzéseiket Koltay Annával (képünkön). A Stiló című magazinműsorban a hazai divat- és formatervezők kapják a főszerepet, az aktuális trendeket Decsi Edit mutatja meg. A hét legfontosabb hazai közösségi média eseményeit pedig egy egyedi formátumú ismeretterjesztő és véleményformáló vitaműsorban, az Ez így ok?-ban beszélik ki az aktuális téma szakértői Fodor Imrével. A Friss napi szinten beszámol a hazai zenei színtér minden mozzanatáról; a nemzetközi szinten is. A Nézzünk szét hétvégi programajánlóval senki nem maradhat le a legizgalmasabb budapesti és vidéki fesztiválokról, koncertekről, kiállításokról és a többi mérvadó kulturális rendezvényről.
Minden, ami zene 21 órától az M2 Petőfi TV-n, szünet nélkül a Petőfi Rádióban, a PetőfiLive.hu-n és a YouTube-csatornán.

Nyitókép: Zih Zsolt (MTVA)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5716743672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása