Fülesbagoly

Koncerttel ünnepli 10 éves lemezét a Special Providence

2021. október 01. - Bagolyhír

Bár a Special Providence jelenleg inaktív, egy különleges koncert erejéig színpadra állnak jövő januárban az A38 Hajón, hogy megünnepeljék a 10 éves Soul Alert lemezüket. Az est folyamán régi és jelenlegi tagok is fellépnek. A nemzetközileg elismert progrock zenekar előtt az Antares zenél majd.

spe_pro.jpg

Facebook-oldalán jelentette be a Special Providence, hogy megtörve a körülötte lévő csendet koncertet adnak 2022. január 20-án az A38 Hajón. Apropója, hogy 10 éves a Soul Alert című lemezük, és a koncerten ott lesznek régebbi tagok is, így Kertész Márton gitáros és Cséry Zoltán billentyűs. Mi több, az estet Kertész Márton saját bandája, a Rivers Ablaze nyitja. És ha még mindez nem elég, a Special Providence előtt közvetlenül a jazzrockfunkhiphopmetal Antares zúz. Brutál este lesz. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9416705600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása