Fülesbagoly

Több mint 15 videós műsorral indult a Hajógyár

2021. szeptember 30. - Bagolyhír

A Hajógyári szigetről szinte mindenkinek a könnyűzene ugrik be. Ezt az asszociációt erősíti tovább a Petőfi Kulturális Ügynökség, amely Hajógyár néven mostantól új, átfogó multimédiás felületet biztosít a magyar popzenei élet számára.

hajogyar_kreativ.jpg

A több mint 15 videós műsort összefogó felület és tartalma a Hajógyár saját Youtube-csatornája mellett a többi közösségi média színterén is megjelenik. A Petőfi Kulturális Ügynökség sajtóközleménye szerint  kortárs könnyűzenei kultúrának nem csak otthona, hanem naprakész híradója is lesz a Hajógyár, amelyen a naponta frissülő videós és szöveges tartalmak mellett podcastok és videósorozatok mutatják majd be a zenei alkotókat. A tartalom azonban nem csak és kizárólag zenéről szól, a kulturális élet számos módon megmutatkozik majd, legyen szó képzőművészetről, gasztronómiáról, irodalomról vagy épp táncművészetről. A hajógyári portrék a tervek szerint olyan átfogó képet adnak majd a művészekről, amely ez idáig – ilyen, egységesített platformon, egységes formában – még nem valósult meg.
Mi is vár ránk a Hajógyárban? Természetesen a zenéé a főszerep, amelyet többek között a Muzik minikoncertek biztosítanak. A művészekről szól az Ütem és az Életút, illetve a kulturális élet számos aspektusát dolgozza fel a Varroda, a Kézmívesek, az Ecsetvonás, a Fényes élet, a Gyerekkor íze, a Négy Évszak vagy épp a Divatos elnevezésű műsorblokk. Az újszerű struktúra és a nem mindennapi tartalmak mellé különleges helyszínek is társulnak, amely tudatos döntés a Hajógyár részéről: szeretnék a magyar kortárs kulturális életet a most felnövő generáció számára releváns kommunikációs csatornákon keresztül, könnyed módon, de mégis átfogóan bemutatni. Bár a hajogyar.hu csak 2022-ben debütál, a tartalmai már most is elérhetők a YouTube csatornán, illetve a saját Facebook és Instagram oldalai is követhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5816704706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása