Fülesbagoly

Tóth Gabi és Nagy Feró is fellép a Tankcsapda parkos koncertjén

2021. szeptember 29. - Bagolyhír

Október 15-én is igazi sztárparádéval mutatja be karrierjének harmadik évtizedét a Tankcsapda a Budapest Parkban. Most először kerül terítékre ugyanis 2016-ban megjelent, elsöprő sikert arató “Dolgozzátok fel!” című duplalemezük, amelyen egyrészt a Tankcsapda tagjai gondoltak újra hazai dalokat, másrészt a TCS repertoárból válogattak népszerű előadók - fogalmaznak a Park sajtóközleményében.

tcs_2021.jpg

A harmadik évtized szerzeményei mellett eddig soha nem hallott formában hallhatunk olyan közönségkedvenc dalokat is, mint a Lopott könyvek vagy az Egyszerű dal, a koncerten pedig olyan közreműködőket köszönthetünk, mint Kowalsky, Jimmy, More (Kowalsky Meg A Vega), Busa Pista (Irie Maffia), Köteles Leander (Leander Kills), Tóth Gabi, Nagy Feró, Farkas Zoltán (Ektomorf) és Peter D. Maniak (Angerseed).

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1716704344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása