Fülesbagoly

A Tanyafeszten forgatta új klipjét a Red Swamp

2021. szeptember 05. - Bagolyhír

A stoner/sludge metalban utazó (barátok között csak “szmóker-metál”) Red Swamp új klipet dobott ki a 2021 őszén megjelenő harmadik “Time to Die” című nagylemezéhez.

red_swamp_1.jpg

A “Stoned” a harmadik bemutatott dal az új albumról, és a banda legbetépettebb állapotát tükrözi - derül ki a Fülesbagoly bloghoz eljuttatott közleményükből. A felbukkanó szétcsúszott gitárszóló pedig nem más, mint Takács József “Jozzy” műve, tökéletesen elkapva a trekk hangulatát. A vájtfülűek még egy kis aláfestő kongajátékot is felfedezhetnek, melynek elkövetője Kerényi Nemimre Ákos volt.
A “Stoned” klipjét a zenekar a cserkeszőlői Tanyafeszten vette fel, ahol a fesztivál atmoszférája kiváló táptalajt biztosított a forgatáshoz és a megfelelő kedélyállapot megjelenítéséhez. A képek és a vágás Horváth Richárd keze munkáját dicsérik.
A Red Swamp szeptember 10-én a budapesti Robotban tartja idei egyetlen fővárosi koncertjét, ezért érdemes őket elcsípni. Vendégük lesz a fergeteges osztrák dallamos death-metal csapat, a Croword, amely szintén új albummal jelentkezett nemrég. Az elővételes jegyvásárlók a helyszínen választhatnak maguknak egy ajándék Red Swamp CD-t a jegyük felmutatásával. Jegyek IDE kattintva vásárolhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5516679772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása