Fülesbagoly

Indul a SZIN, színpadon sok magyar banda és a szegedi bajnokcsapat

2021. augusztus 22. - Bagolyhír

Augusztus 25-én, szerdán indul az idei Szegedi Ifjúsági Napok, amit egy év kihagyás után rendeznek meg újra. A rendezvény 5 napja alatt 11 helyszínen szól a zene, és végignézve a programtáblát úgy néz ki, kizárólag magyar együttesek lépnek fel. Ja, és szegedi sportolókat is lehet megtapsolni.

erik.jpg

A Pick Szeged kézilabdacsapatánál már hagyománynak számít a közönségtalálkozó, ám ezúttal egy különleges eseményt hoztak tető alá. A fesztivál szombati napján 18:15-kor Bánhidi Bence csapatkapitány és játékos társai mennek fel a nagyszínpadra, és megmutatják a közönségnek a friss bajnoki serleget. A ceremónia után maradnak a fesztiválom, így aki akar, lepacsizhat velük.
A SZIN-en természetesen a zenéé lesz a főszerep. A szervezők lényegében a legerősebb magyar felhozatalt viszik színpadra, így ott lesz Majka & Curtis, Kowalsky, a Halott Pénz, Ákos és a Tankcsapda. Fülesbagolyügyileg figyelmetekbe ajánljuk még a Kerekes Band, az Erik Sumo Band (nyitóképünkön), a PASO, a RATM Tribute, a Carson Coma, az Ivan & The Parazol, a FISH! és a Hiperkarma koncertjét is. A teljes program ITT található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1816667198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása