Fülesbagoly

Tematikus nappal ünnepli a Heaven Street Sevent a Petőfi Rádió

2021. július 15. - Bagolyhír

Hat évvel feloszlásuk után egy koncert erejéig újra színpadra lép a hazai alternatív zenei élet ikonikus együttese, a Heaven Street Seven. A rendhagyó esemény kapcsán július 16-án, pénteken tematikus napot tart a Petőfi Rádió.

hs7_1.jpg

Két évtizedes közös zenélés után, 2015-ben feloszlott a Heaven Street Seven zenekar. Az indie-gitárpop legnagyobb hazai képviselőit azóta is hiányolják a színpadról a rajongók. Most azonban két koncertre ismét összeáll a banda! A július 16-i fellépés apropóján a Petőfi Rádió több műsorában is ünnepli a formációt. Ráhangolásként az Adj egy ötöst! című rovat legutóbbi vendége a zenekar frontembere, Szűcs Krisztián volt, aki öt kedvenc zenéjét mutatta meg a műsorvezetőnek, Péczeli Dórinak. A HS7 énekes-gitárosa az újraegyesülésről bővebben a pénteki Talpra magyarban beszél majd, ő indítja el ugyanis a tematikus napot a közmédia csatornáján. A folytatásban, reggel 9-től délután 5 óráig minden órában dalfelismerő játékra invitálják a Petőfi Rádió műsorvezetői a hallgatókat, akik páros belépőjegyet nyerhetnek az aznapi Budapest Parkban megrendezett HS7-koncertre. A frontember egy-két fontos gondolatot is megoszt az ikonikus dalokról, amelyeknek címeit és a Petőfi Rádió szlogenjét kell majd helyesen bemondaniuk a játékosnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4316628538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása