Fülesbagoly

Olivér felboncolja a nőt, akivel duettet énekel

2021. június 15. - Bagolyhír

A Tankcsapda Megölni engem klipje után egy újabb súlyos videó készült a hazai színtéren. Ezúttal a OliverFromEarth és Nági közös dalához, a Szerintemhez forgattak meredek jeleneteket. A klip egy patológián játszódik, és Patocska Olivér felboncolja a vele duettet éneklő nőt.

olvernagi.jpeg

- A videóklipben azt láthatjuk, ahogy egy boncmester egy új "páciensen" kezd el dolgozni, aki felkelti az érdeklődését- mondta el az OliverFromEarth szerzőpárosából Patocska Olivér. - Ahogy a klip halad előre, interakcióba lép a lánnyal, ha más nem, legalábbis a képzeletében. A lány is felkínálja számára a szívét, majd a végén látjuk, ahogy magához tér és elengedi a történetet.
A dalt hallván az ember talán nem egy ehhez hasonló vizuális anyagot képzel el magának, de Olivér nem szeretett volna csak az elvárások miatt olyan tartalmat gyártani, amit nem érez magáénak, vagy szórakoztatónak - A klip metafórája a halálra ítélt szerelemnek - folytatta Olivér. - Tulajdonképpen a szituáció legegyszerűbb formájában a való életben a következő: Utazunk a buszon, felszáll egy idegen, aki szokatlan mód izgatja a fantáziánkat, egy pillanatra talán bele is szeretünk, elképzeljük milyen lehet, vagy hogy milyen lenne együtt különböző szituációkban, de aztán vagy mi, vagy Ő leszállunk és talán soha többet nem látjuk egymást. A tiszavirág életű szerelmünk véget ér.
Az énekes-patológus munkájába alább tudtok betekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7616594266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása