Fülesbagoly

Elmarad pár fesztivál, de így is dömping lesz

2021. június 03. - Bagolyhír

Sorra tesznek bejelentéseket a fesztiválok a jövőjüket illetően, mi pedig összeszedtük az elmúlt napok eseményeit. Két nagy rendezvény sajnos elmarad, viszont több kisebb meg lesz, illetve jövő hónap végén érkezik a 30. Művészetek Völgye.

bfyo.jpg

A Balaton Sound, a Volt Fesztivál, a FEZEN és a Sziget után az East Fest is bejelentette, hogy elmarad az idei rendezvényük. A mezőtúri fesztivál azzal indokolta, hogy a közvéleménykutatásuk szerint a korábbi jegyvásárlók 45 százaléka távol maradna amiatt, hogy védettségi igazolványhoz kötött a bulizás. Így pedig nem akarnak fesztivált szervezni. Hasonlóan vélekedik a Rockmaraton, így az is elmarad, viszont csinálnak helyette egy kisebb rendezvényt a szervezők 100 magyar zenekarral, szintén Dunaújvárosban július 5-től 10-ig. A Metal Factory fesztiválon olyan pompás zenekarok lépnek fel, mint például a Subscribe, az Omega Diatribe, a Macskanadrág, a Procestura, a Junkies, az Aurora és a ROAD.
Az Ipoly-vidék és a Börzsöny tizenkét magyarországi, illetve szlovákiai településén összesen 174 ingyenes koncerttel, kézműves, hagyományőrző és gasztronómiai programmal, természetjáró túrákkal várja a közönséget a 2. Ipoly Feszt június 18. és 20. között. Az ingyenes fesztiválon zenél többek közt Deák Bill Gyula, a Balkán Fanatik (nyitóképünkön) és a New Level Empire.
1Kárpát-medence Fesztivállal indult a nyár az A38 Hajón. A fesztiválon Palya Bea, Ladánybene 27, a Sin Seekas, az Estendon és a Kaukázus is fellép június 2. és 9. között.
A 30 éves Művészetek Völgye 1869 programmal várja az érdeklődőket július 23-tól augusztus 1-jéig.
Az Al McKay's Earth, Wind and Fire Experience ad koncertet július 29-én a 9. Paloznaki Jazzpiknik nyitóestéjén. Az eredeti programban szereplő Level 42 idei turnészerepléseinek nagy részét lemondta, így a magyarországi fellépést is. (MTI / Fülesbagoly)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4116580860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása