Fülesbagoly

Lesz MiniFishing, Rockmaraton viszont nem

2021. május 26. - Bagolyhír

Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű fesztivál szervezői egy "családias, időutazásra csábító" MiniFishinget tartanak a baranyai üdülőtelepülés kempingjében június 17. és 19. közöt. A Rockamarton főszervezője viszont arról posztolt, hogy félháznak nem akar fesztivált csinálni.

fruttik.jpg

A MiniFishingen négy zenei helyszínen összesen negyvenöt produkciót nézhetnek meg az érdeklődők: fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír és Bérczesi Róbert is. A fesztivál részletes zenei programja a fishingonorfu.hu/minifishing oldalon tekinthető meg.
A Rockmaraton viszont elmarad. Varga Zoltán, a fesztivál főszervezője a Facebookon jelentette be, hogy idén nem tartják meg a fesztivált, mert a közönségük közel fele diszkriminatívnak tartja a védettségi igazolvány használatát, és kötelességüknek érzik, hogy ezt is figyelembe vegyék. A már megvásárolt jegyeket visszaváltják, de aki szeretné támogatni a fesztivált, ajándékokra is válthatja a jegyét. Ugyanakkor szerveznek egy „pótfesztivált” is az eredeti helyszínen, de más névvel és kizárólag magyar fellépőkkel. Így akik beoltatták magukat és szeretnének fesztiválozni, lesz rá lehetőségük. Ennek részleteivel hamarosan jelentkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6616572274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása