Fülesbagoly

Ha kisebb méretben is, de lesz Bánkitó Fesztivál

2021. április 27. - Bagolyhír

Bár a jelenlegi rendeletek nem teszik lehetővé a zenés-táncos események megtartását, a Bániktó Fesztivál szervezői hisznek a jószerencsében, és bejelentették: az ország legnagyobb kisfesztiválja visszatér! Ez annyit jelent, hogy a tervek szerint lesz buli július 8-tól 10-ig a Nógrád megyei településen.

to.jpg

A bejelentés szerint kettő élőzenei és egy izgalmas elektronikus zenei helyszínnel fognakk tudni üzemelni, az egyik az elmaradhatatlan Tószínpad, a másik a táborban az ország legkisebb nagyszínpada vagy legnagyobb kisszínpadja, ki milyennek látja. A magyar virtusnak megfelelően az idei talpalávalót a hazai zenekarok fogják hozni, míg a színház, civil-kult részlegen régi-új helyszínek lesznek a falu nyilvános tereiben. Programot májusban hirdetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6016515028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása