Fülesbagoly

Tilos, hogy jól érezzük magunkat - Belmondo klippremier

2021. március 21. - Bagolyhír

Hogyan mesélhetünk erről (Az nem élet, hogy nem halunk meg) címmel új dallal és hozzá forgatott videóval jött ki a Belmondo. A szerzemény a zenekar egyetlen karanténdala, és a pandémiás helyzetre reflektál.

img_20210227_201738_974.jpg

- A dal az utóbbi bő egy év legjellemzőbb hangulatait ábrázolja - nyilatkozta Czutor Zoltán énekes-gitáros a Fülesbagoly blognak. - A Belmondo egyetlen karanténdala. De nem a patetikus, vagy az ájtatos oldal felől közelít. Azok az érzések szólalnak meg, amelyekről - a tapasztalat szerint - nem szívesen beszél a média.
Mivel gyakorlatilag csak az tilos, hogy jól érezzük magunkat, az életünk olyan, mint egy végtelen alagút, aminek egyre elcsigázottabban várjuk a végét. Egyforma napok, hetek, hónapok. Robotlét.  A jelen hősiessége a gyávaság. Ha lesz mit mesélni, az csak az üresség és szürkeség. Valahogy a poklot képzelem így mindig. Persze az sem kizárt, hogy megérdemeljük :)
A zenekarnál nemrégiben dobos váltás történt, ezt a dalt már az új felállást, azaz a Czutor Zoltán - ének & gitár, Szabó László - gitár, Paczári Viktor - basszusgitár és Prommer Patrik - dpb készítette.
A dal fellelhető az összes online szolgáltatónál, a linkek ITT találhatók.
A videó László Dorina (DodoFoto) keze munkája. Alább a premier.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7116472316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása