Fülesbagoly

Kitüntette Győr polgármestere az Aurorát

2021. március 13. - Bagolyhír

Az Aurora  több évtizedes hazai, stílusteremtő munkássága, a fiatal generáció egészségügyi prevenciós ellátásának megsegítése és jövőképük formálásának támogatása érdekében, karitatív területen végzett, áldozatos munkája elismeréseként kapta a PRO URBE GYŐR kitüntető címet.

aurora_2.jpg

A díjat Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere hozta nyilvánosságra. A járványügyi intézkedések jelenleg nem teszik lehetővé a március 15-i díszközgyűlés megtartását, a városvezető itt adta volna át személyesen is a zenekarnak a kitüntetést.
- Örömteli és megható számunkra az elismerés - fogalmaz Facebook-oldalán az együttes. - Különösen jól eső érzés, amikor egy zenekarban nem csak dalokat és hangokat, hanem az embereket, személyiségeket, a szándékot és tetteket értékeli valaki. A legédesebb dicséretet mindig Otthonról kapjuk, jó, hogy megértük. Az egó helyett azonban most is biztatunk mindenkit, hogy tegyen a másik emberért, érje meg önzetlennek lenni és példát mutatni akkor is, ha nem látja senki! Köszönjük szépen Győr városának, Polgármester Úrnak, Nektek, Barátoknak és minden Csapat/Családtagnak, akikkel együtt megyünk tovább az úton! Hamarosan találkozunk!
aurora_dij.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1416459688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása