Fülesbagoly

Itt az új magyar szupergroup, a MOHICAN3

2021. március 09. - Bagolyhír

Otthoni, egyszemélyes jammelgetéssel indult, végül egy trió felállású szupergroup alakult belőle. A koncepció az, hogy nincs koncepció. Egyelőre egy 1 perces zenélést raktak ki a YouTube-ra, ami jóval több, mint biztató.

mohican3.jpg

Na és hogy kikből áll a csapat? A vastag húrokat a Subscribe és a USEME basszusgitárosa, Anga Kis Miklós pengeti, a doboknál a Special Providence, a USEME és a Cloud9+ ütőse, Markó Ádám ül, a gitáros pedig Czifra Miklós, akit a legtöbben a Leander Kills-ből ismerhetnek. Az indulásról Anga Kis Miklós mesélt a Fülesbagoly blognak.
- A történt végtelenül egyszerű: megkértem Ádit, hogy doboljon rá egy témámra, aztán pedig Ádival közösen megkértük Mikit, hogy gitározzon rá. A végeredményt annyira megszerettük, hogy gyorsan kitaláltunk egy nevet: MOHICAN3, és nyilvánosságra hoztuk. Boldog örömzenélés, tét nélkül - mondta el Miklós.
A koncepcióról annyit árult el, hogy nincs koncepció, ők sem tudják még, mi lesz belőle. :
- Tervekről, lemezről nem is beszéltünk. Dolgozunk még dalokon, jön még folytatás ez biztos, de most tényleg csak arra koncentrálunk, hogy jól érezzük magunkat együtt - tette hozzá.
És hogy milyen a zene? A MOHICAN3 első felvételét alább tudod csekkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3416455026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása