Fülesbagoly

Magyar-lengyel zenei együttműködésekre írtak ki pályázatot

2021. március 04. - Bagolyhír

Folytatódik a 2018-ban indult Felczak-lemezek programsorozat, melynek nyomán eddig négy, kiemelkedő színvonalú, számos hazai és nemzetközi szakmai elismerést kiváltó magyar-lengyel vonatkozású lemez látott napvilágot - olvasható a wfa.hu weboldalon.

fabian_evi_harcsa_veronika_02.jpg

A WMMD információi szerint a mostani kiírás keretében a Wacław Felczak Alapítvány további négy szakmai múlttal rendelkező művész vagy zenekar, illetve három ígéretes fiatal művész vagy zenekar lengyel-magyar tematikájú albumának megjelenését kívánja támogatni Prémium, illetve Junior kategóriában együttesen közel 14 millió forint összeghatárig.
A program megvalósulását olyan kiváló művészekből és szakemberekből álló zsűri segíti, mint Harcsa Veronika énekes-dalszerő (képünkön), Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Tóth Tibor zenei menedzser és Rosonczy-Kovács Mihály a Wacław Felczak Alapítvány kurátora, Junior Prima-díjas népzenész - politikai elemző.
A pályázat benyújtása elektronikus úton történik a pályázati kiírásban megadott módon és feltételek szerint. A jelentkezési határidő 2021. március 31., míg a megvalósítási időszak vége 2021. október 31. További információ ITT található.

Nyitókép: Fábián Évi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8316450202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása