Fülesbagoly

Egy évet csúszik az Aerosmith budapesti koncertje is

2021. február 22. - Bagolyhír

Nem meglepő, a szervező Live Nation bejelentette, hogy az Aerosmith idén júniusi koncertje átkerül jövő júniusra. És nyilván nemcsak a pesti koncert tolódik egy évet, hanem a teljes turné.

aerosmith_3.jpg

A szervezők közleménye így szól:
Nyomon követve a jelenlegi példanélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith rajongók egészsége, valamint biztonsága az elsőszámú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában.
Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2716435296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása