Fülesbagoly

Pályatársak búcsúznak Siklósi Örstől

2021. február 06. - Bagolyhír

A teljes zenei szakmát megrázta Siklósi Örs halála. Azt lehetett tudni, hogy az AWS énekese súlyos beteg, a koncertjeiket is lemondták, de tavaly novemberben már arról posztolt, hogy egyre jobban van. Sajnos nem sikerült legyűrnie a betegséget, és tegnap nagyon fiatalon, 29 évesen elhunyt. Rengeteg pályatárs megemlékezik róla, e posztokból szemezgettünk.

ors_rip.jpg

Tankcsapda:
Fájó szívvel búcsúzunk tőled Siklósi Örs! Te voltál az, akinek a szíve mindig a helyén volt ebben a "szakmában." Tehetségedre büszkék voltunk, nagy veszteség érte a magyar könnyűzenét. Nyugodj békében.

Subscribe:
Könnyek között, szavak nélkül. Leírhatatlan a fájdalom és az igazságtalanság, amit most érzek, amit most érzünk. Tegnap elvesztettünk egy igaz barátot, egy inspirációt, egy lehengerlő előadóművészt és egy alkotótársat. Tegnap meghalt Siklósi Örs, a csoda. Hatalmas űrt fog hagyni maga után. Megszakad a szívünk feleségéért, Nináért, a családjáért. Olyan embert vesztettünk el, aki mindannyiunk életébe jót vitt, zenéjével, dalszövegeivel és az egész személyiségével. Örs, pótolhatatlan vagy és leszel mindörökre!

Tóth Gabi:
Legyen neked könnyű a föld! Nyugodj békében Örs...

Road:
Örs egy csoda volt! - ahogyan a legjobb barátai is emlegették, és valóban! Pont ugyanúgy gondoljuk mi is! Mert egy kicsit talán mi is barátok voltunk, sőt leszünk is örökké! Közös turnék, feledhetetlen élmények, és megszámlálhatatlan szép emlék köt össze minket! Felfoghatatlan... A Road zenekar és teljes stábja fájó szívvel búcsúzik most tőled! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, a zenekarnak és valamennyi barátnak, rajongónak! Isten áldjon Örs!

Down For Whatever:
Összetörve, mélységes fájdalommal állunk most. Felfoghatatlan. Örs és az AWS nélkül ma nem lehetnénk ott ahol vagyunk. Ők voltak az első zenekar, akik már a kezdetekben mellénk álltak és rengeteg lehetőséget és segítséget kaptunk tőlük az évek során. Örs önzetlenségét, karizmáját, hangját, gondolatait és a benne lángoló elementáris tüzet sosem fogjuk elfelejteni. Mindent köszönünk neked. Rettenetesen fogsz hiányozni és nagyon szeretünk. Legyen neked könnyű a föld.
Petruska András:
Nyugodj békében Siklósi Örs! Fájdalmasan korán.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6816418308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása