Fülesbagoly

El lehet menni dolgozni - trollok kommentjeiből írt dalt a Junkies

2021. február 06. - Bagolyhír

Meglehetősen találó a Junkies új dala illetve annak szövege. Szekeres Andisék a koronavírus miatt bajba jutott vendéglátósokat és zenészeket támadó kommentekből írtak egy számot, és klipet is forgattak hozzá.

junkies20211.jpg

- El lehet menni dolgozni. Ezt gyakran megkapjuk a kollégáinkkal, úgyhogy nagyon adta magát, hogy erről írjunk dalt. A második versszak csupa gonosz kommentből áll, amit egy elkeseredett vendéglátós posztja alatt találtunk. A Junkies nem szokott aktuális társadalmi problémákkal foglalkozni, ami nem tudatos, csak nem annyira érdekel bennünket. Nyilván van pár olyan helyzet, amikor valami nálunk is kicsapja a biztosítékot, mint akár anno a Zöld Pardon körüli hercehurca. Szeretjük az új dalt, mert végeredményben pozitív, viccet csinál az egészből
– mesélte Szekeres András frontember a Szeretlek Magyarországnak. Íme a dal és a klip:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8816418300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása