Fülesbagoly

Elmarad a Vad Fruttik arénás koncertje

2021. január 29. - Bagolyhír

Eredetileg 11 hónappal ezelőtt lett volna a koncert, a pandémia miatt átrakták idén február 14-re, ám a korlátozó intézkedések meghosszabbítása miatt most sem lehet buli az Arénában. Ezért a zenekar úgy döntött, nem tologatja tovább a 15 éves jubileumi koncertet, hanem törli.

vf_1.jpg

Minderről Likó Marci beszélt a zenekar Facebook-oldalán posztolt videóban. Hozzátette, hogy egy másik évforduló alkalmával igyekeznek megtartani a bulit, és bíznak benne, hogy nyáron találkozhatnak a közönségükkel kisebb koncerteken. Jelenleg két esemény van az oldalukon, június 4. Budapest Park, és július 16. AlteRába Fesztivál.
Egyébként túl sok minden nem történt az elmúlt fél évben a Vad Fruttikkal, legalábbis a nyilvánosság felé keveset közölnek. Átlagosan havi 1 Facebook-poszt jön ki tőlük. Tavaly októberben az Instán jelezték, hogy egy balatoni hotelben alkotótáboroznak. Várjuk az eredményét és egyéb pozitív híreket a zenekartól!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4016407836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása