Fülesbagoly

Új szabadtéri szórakozóhely nyílik Budapesten

2021. január 22. - Bagolyhír

MONYO Land néven új szabadtéri szórakozóhely nyílik a fővárosban. A 1500 befogadóképességű bulihelyszínt egy kőbányai sörfőzde kertjében alakítják ki. A szervezők pár fellépő nevét is bejelentették.

monyo.jpg

A hely úgy tervezi, hogy április 30-án nyit és október 16-án zár. Magyar alter és rock együttesek fognak fellépni, melyek közül a következő neveket hozták nyilvánosságra: Carson Coma, The Biebers, Belga, Ricsárgír és Péterfy Bori & Love Band. A vállalkozás a hely elhelyezkedése miatt kicsit melegnek tűnik (tömegközlekedéssel Kökitől 98-as busz, vagy Blaháról 30 percenként induló busz), mindenesetre szurkolunk, hogy egy szuper szórakozóhely legyen! További infókat találsz a Facebook-oldalukon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5916399372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása