Fülesbagoly

Ferenczi György bekerült, Mező Misi visszakerült A Dal zsűrijébe

2021. január 15. - Bagolyhír

Nagy Feró és Vincze Lilla maradt A Dal zsűrijében, Apáti Bencét és Pély Barnát pedig a visszatérő Mező Misi és egy új ítész, Ferenczi György (képünkön) váltja.

ferenczi_3.jpg

A Dal 2021 élő adásait január 30-tól szombat esténként 19.35-től hét héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión - tudatta sajtóközleményében az MTVA. A jubileumi évadban újdonság, hogy 40 produkciót láthatnak a nézők, amelyek részt vesznek az online Akusztik Dalversenyben is. A négy előválogatót két elődöntő követi. A fináléba 8 versenyző jut, mindkét elődöntőből 4-4 produkció. A március 13-ai döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapott 4 produkcióra szavazhatnak a nézők, az ő szavazataik alapján kerül kihirdetésre a végső győztes. A jubileumi műsor újdonsága, hogy a 8 döntősből a zsűri által kiválasztott legjobb négy dal előadója részesül zenei produkciójának fejlesztésére fordítható pénzjutalomban, nem csak a végső győztes. A 40 előadóról korábban ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2016390916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása